Perfect als voorgerecht of snack: Gepaneerde ravioli uit de Airfryer

Ravioli uit de Airfryer? Jazeker, en dit lekkere hapje wordt misschien wel jouw nieuwe favoriete voorgerecht. Normaal wordt ravioli gekookt en geserveerd met een pastasaus, maar wij laten zien hoe je ze gepaneerd uit de Airfryer tovert.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingredienten

• ravioli
• paneermeel
• Italiaanse kruiden
• ei
• knoflook
• peper en zout
• peterselie ter garnering
• Parmezaanse kaas ter garnering

Bereidingswijze

1. Breng een pan met water aan de kook of verwarm een grote kom met water in de magnetron
2. Laat de ravioli in voor circa 5 minuten in heet water liggen, giet daarna af en laat ze afkoelen en drogen.
3. Breek het ei in een kommetje, voeg knoflookpoeder, peper en zout toe naar smaak en kluts het ei.
4. Maak een paneermengsel samen met de Italiaanse kruiden.
5. Haal de ravioli één voor één door het eimengsel en vervolgens door de paneermeel.
6. Spray de gepaneerde ravioli eventueel in met een bakspray en bak de ravioli’s voor circa 9 minuten op 180 graden.
7. Garneer de ravioli’s met wat geraspte peterselie en fijngesneden peterselie

TIP: Serveer de ravioli’s met een lekker tomatensausje

Bekijk nog eens de onderstaande video voor alle instructies:

blob:https://anaffairfromtheheart.com/00e88148-d094-486d-a39f-05882adeab82

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!