Pain au chocolat: Franse chocoladebroodjes uit de Airfryer

Begin jij je zondag het liefst met een lekker en uitgebreid ontbijt? Dan mogen deze Franse chocoladebroodjes niet ontbreken. Je maakt ze eenvoudig met vers croissantdeeg, dus geen lange keukensessie in de vroege ochtend zodat je snel kunt genieten van je heerlijke ontbijt. Natuurlijk kunnen deze broodjes ook door als lekkere trek!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
graden 170 dagen
Gang Ontbijt
Keuken Frans

Ingrediënten
  

  • 1 blik croissantdeeg
  • 1 reep melkchocolade
  • 1 ei

Instructies
 

  • Rol het croissantdeeg volledig uit en snijd in over de breedte om de 10 centimeter.
  • Neem een stukje chocolade van tevens 10 centimeter en leg deze op het deeg.
  • Rol de chocolade één keer op met het croissantdeeg en leg een nieuw stukje chocolade op het deeg en rol het deeg volledig op.
  • Herhaal deze stappen tot al het croissantdeeg is gebruikt.
  • Smeer de chocoladebroodjes in met geklutst ei.
  • Bak de chocoladebroodjes in een voorverwarmde Airfryer voor 10 minuten op 170 graden.
  • Bekijk nog eens alle instructies in de onderstaande video voor de bereidingswijze

Video

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!