Verras jouw gasten met deze Airfryer loempia taart!

Er zijn maar weinig mensen die nog nooit Chinees hebben afgehaald. Je kent dan vast ook wel die grote loempia’s met veel taugé van de Chinees? Super lekker en enorm goed gevuld. Met dit recept maak je de loempia in een taartvorm. Je bakt dit gerecht heerlijk krokant in de Airfryer, ideaal als één eenpansgerecht!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 2

Ingrediënten
  

  • 300 gram Kipfilet of kippendijfilet
  • 400 gram Oosterse wokgroenten
  • 8 vellen Filodeeg
  • 3 eetlepel Sojasaus
  • 1 theelepel Zout
  • 1 theelepel Uienpoeder
  • 1 theelepel Knoflookpoeder
  • 1 theelepel Koriander
  • 1 eetlepel olie
  • 3 stuks ei

Instructies
 

  • Meng alle kruiden en de olie met de kip.
  • Bak de kip 5 minuten op 180 graden.
  • Bak daarna de groente 3 minuten mee met de kip op 180 graden.
  • Bekleed een ingevette springvorm met filodeeg.
  • Schep de groente en de kip in de springvorm.
  • Meng 3 eieren met 3 eetlepels sojasaus.
  • Dek de taart af met het filodeeg.
  • Bak de loempiataart in 20 minuten af op 180 graden.

Video

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!