Lekker en koolhydraat-arm: Gevulde puntpaprika’s met gehakt

Deze gevulde puntpaprika’s zijn perfect als maaltijd, maar ook lekker als tussendoortje. Ideaal wanneer je aan een koolhydraat-arm dieet zit of een healthy lifestyle. Wij houden het recept basic, maar voeg gerust ander groenten of favoriete ingrediĆ«nten toe aan het gehakt.

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Ingredienten

ā€¢ 2,5 puntpaprika's
ā€¢ 250 gram gehakt
ā€¢ 2 tenen knoflook
ā€¢ 1 ui
ā€¢ 15 gram peterselie
ā€¢ 30 gram peperpuree
ā€¢ 1 theelepel zwarte peper
ā€¢ 1 theelepel komijnpoeder
ā€¢ 1 theelepel paprikapoeder
ā€¢ 1 theelepel zout
ā€¢ geraspte kaas

Producten gebruikt voor dit recept

Bereidingswijze

1. Snijd de twee puntpaprika’s door de helft en verwijder de zaadlijsten.
2. Snijd een halve puntpaprika in kleine stukjes en meng deze door het gehakt.
3. Voeg op de gerapte kaas na, alle ingrediƫnten aan het gehakt en meng alles goed door elkaar.
4. Rul het gehakt op de bakplaat voor circa 4 minuten op 180 graden
5. Verdeel de gehaktmix over de halve puntpaprika’s en strooi wat geraspte kaas over het gehakt.
6. Bak de puntpaprika’s voor circa 6 minuten op 180 graden.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!