De lekkerste, perfect gebakken steak maak je gewoon in jouw Airfryer!

Voor echte sappige, malse Hollandse biefstuk mag je mij gerust wakker maken. Wanneer ik lekker biefstuk ga bakken rijd ik altijd naar de Hanos of naar een slager om vlees te kopen. Ik vind de biefstukken uit de supermarkt vaak niet echt lekker en taai. Een biefstuk bakken is voor heel veel mensen geen gemakkelijke opgave want wanneer je de biefstuk te kort gebakken hebt is hij te rauw en wanneer de biefstuk te lang gebakken is, wordt deze taai. Hoe bak je nou de perfecte biefstuk? Nou, gewoon in de Airfryer!

Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!

Biefstuk uit de Airfryer

Hoe bak je nou een heerlijke steak in de Airfryer? Het ligt natuurlijk een beetje aan de dikte van de biefstuk maar voor een steak van normale dikte hanteren we de volgende tijden.

Bereidingstijd 8 minuten

Instructies
 

  • 6 min 200 graden = rare
  • 8 min 200 graden = medium
  • 10 min 200 graden = well done

Naast biefstuk kan je eigenlijk alle soorten vlees in de Airfryer bakken: Tournedos, bavette, briskey, chateaubriand, diamanthaas, duitse biefstuk, entrecote is allemaal geschikt om de Airfryer te bakken met bovenstaande tijden.

Probeer het eens en je zal versteld staan van de geweldige smaak! Voor meer biefstuk en rund gerechten uit de Airfryer, bekijk ook eens onze kookboeken.

Een tip: Omdat het bakken van een biefstuk je Airfryer behoorlijk vies kan maken raden we je aan om de biefstuk te bakken op een bakplaat of in een bakvorm.

Ben je op zoek naar meer van dit soort heerlijke gerechten? Bekijk onze kookboeken
Zin in wat lekkers?De lekkerste Airfryer gerechten

Bekijk onze kookboeken voor simpele maar heerlijke Airfryer gerechten, voor ieder wat wils!